Gezamenlijke website voor bedrijfshuisvesting gelanceerd

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Veldhoven

Op woensdag 10 juni startten de 9 gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven met een digitale versie van het gezamenlijke 1-loket voor bedrijfshuisvesting.

Gezamenlijke website voor bedrijfshuisvesting gelanceerd

Op http://1loket.org kunnen ondernemers in een oogopslag het aanbod van gemeentelijke bedrijfsgronden in het stedelijk gebied bekijken.

Met één klik op de muis krijgen ze de mogelijkheid om de beste nieuwe locatie in de regio uit te zoeken, een bedrijfskavel die aan hun wensen en eisen voldoet. Ook bestaat de mogelijkheid om met behulp van een zoekmachine een bestaand kantoor- of bedrijfspand in deze regio te selecteren.

Loket

Al enige tijd functioneert binnen het Stedelijk Gebied een gezamenlijk loket voor bedrijfshuisvesting. Binnen dit 1-loket bespreken de 9 gemeenten de belangrijkste huisvestingsvragen van bedrijven en brengen de verschillende vestigingsmogelijkheden voor de ondernemer overzichtelijk in beeld. Gemeenten willen bedrijven het best mogelijke aanbod doen binnen het Stedelijk Gebied, de gemeentegrens speelt hierbij geen rol meer. Binnen het Stedelijk Gebied werken de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre samen.

Op de nieuwe website kunnen bedrijven nu ook zelf kijken welke vestigingsmogelijkheden er zijn. Ondernemers krijgen direct inzicht in de aanwezige voorzieningen en de gehanteerde grondprijs. Daarnaast is er aan elk terrein een contactpersoon gekoppeld waar indien gewenst nadere informatie ingewonnen kan worden. Hierdoor komen ze direct op de juiste plek en bij de juiste persoon binnen en blijft er ruimte voor individueel contact en maatwerk.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!