Gezocht: het beste business idee van Gelderland!

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Gelderland

Ben jij een startende ondernemer met het beste business idee van Gelderland? Doe dan mee met LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl!

Gezocht: het beste business idee van Gelderland!

LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl is een fantastisch traject voor startende ondernemers en nieuwe business cases met een vernieuwende insteek. Na een succesvolle eerste editie (New Venture Gelderland) wordt dit jaar de tweede georganiseerd.

Evenement

In de aanloop naar het evenement krijg je als deelnemer een of meerdere business coaches die jou ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw business idee. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende workshops die door experts worden gegeven. Tijdens het evenement op 30 juni 2014 in Arnhem kun je vervolgens jouw idee presenteren aan de jury en een zaal vol enthousiaste ondernemers, adviseurs, investeerders en natuurlijk potentiële klanten.

Deelname

Deelname aan LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl is een unieke kans om jouw idee of nieuwe business case verder te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Naast verschillende prijzen zullen de winnaars van het evenement vanzelfsprekend de nodige publiciteit krijgen. Ook kom je in contact met organisaties die ondernemerschap ondersteunen in Gelderland zodat je ook na het evenement verder kunt bouwen aan jouw bedrijf.

Inschrijven

Ondernemers kunnen zich nu inschrijven via de website van LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl. Zij kunnen vervolgens gebruik maken van de Golden Egg Check, een online tool, om hun business idee verder uit te werken.

Business coaches

De organisatie is nog op zoek naar business coaches die een bijdrage aan LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl kunnen leveren, bijvoorbeeld door feedback te geven op een business idee of hun expertise beschikbaar te stellen door een workshop te organiseren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Thomas Mensink (030-281 96 28).

Initiatief

LaunchPlatform OndernemenGelderland.nl is een initiatief van vanuit ondernemengelderland.nl, StartLife Wageningen, Gelderland Valoriseert, RedMedTech en provincie Gelderland en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende organisaties en sponsoren. Het doel van het initiatief is om ondernemers en ondersteunende organisaties in Gelderland met elkaar verbinden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!