Gezocht: innovatie ondernemer uit de wereld van agri&food

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: ZLTO

Op 22 januari a.s. organiseert JCI Den Bosch de BOV (Beste ondernemersvisie) verkiezing. Thema van dit jaar is Food en Agri en mede daarom wordt het evenement bij ZLTO gehouden.

Gezocht: innovatie ondernemer uit de wereld van agri&food

De vorige winnaar van de BOV-trofee, Loot BV

ZLTO sponsort deze trofee, de top 3 biedt ZLTO bovendien een begeleidingstraject bij Ondernemerslift Plus aan. De trofee is voor ondernemers in NO-Brabant (bedrijven in het postcodegebied 5140 – 5399)

Weet u ondernemers die willen deelnemen? Meld hen dan aan via Mark de Jong van ZLTO. Een objectieve en vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en bepaalt wie zich kwalificeert voor de finaledag in januari 2015.

Deuren gaan open

De winnaar van de vorige editie, Loot B.V., geeft aan nog steeds toegevoegde waarde te ervaren van de prijs. “Deuren gaan open, die anders gesloten blijven!”. Naast de media-aandacht, zorgt de jury voor een uitdagende reflectie en krijgen de finalisten in de categorie Groot Zakelijk & Corporates een professionele bedrijfsfilm. Dit uiteraard naast de trofee, de eer en wellicht een innovatievoucher voor de winnaar.

Partners

Het initiatief wordt ondersteund door een behoorlijk aantal partners en beïnvloeders uit de sector en de regio. Denk aan:

  • Burgemeester Rombouts – Comité van Aanbevelingen
  • AgriFood Capital, Roel Schutten, partner
  • ZLTO, Mark de Jong, partner en locatie
  • Euler Hermes, Walter Toemen, partner en jurylid
  • Patentwerk, Bram van Oeffelt, partner en jurylid
  • Plantlab, Gertjan Meeuws, inhoudelijke bijdrage

Dit naast de mediapartners en overige sponsoren, zoals RegioinBedrijf, Brabants Dagblad, RegioBusiness, Bosschtion, Aliens, Joanknecht & Van Zelst, gemeente ’s-Hertogenbosch, BePure, Hutten, Mise & Place en Ondernemerslift+

Kijk op www.bov2014.nl voor meer informatie en nomineer uw bedrijf of een relatie van u voor 15 augustus 2014!

Video bij artikel

Meer informatie over ZLTO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!