Glasvezel op bedrijventerreinen in Cranendonck

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Cranendonck

Op initiatief van Ondernemers Contact Cranendonck (OCC) en gemeente Cranendonck is een groep ondernemers bezig met een glasvezelproject voor alle ondernemers op onze bedrijventerreinen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Cranendonck

Na ruim een jaar voorbereiding is het nu zover. Onze Coöperatie Cranendonck//Net U.A. is in oprichting, de businesscase voor Rondven, Engelsman, Airpark, Fabrieksstraat en Meemortel is rond, de financiering is in aanvraag en de keuze voor de aannemer kan worden gemaakt. Op 10 februari 2015 houden we daarom een informatiebijeenkomst over dit project, voor alle Cranendonckse ondernemers.

Coöperatie voor en van u

Coöperatie Cranendonck//Net is een initiatief van, door en voor Cranendonckse ondernemers, want glasvezel wordt steeds belangrijker, voor alle bedrijven. Sinds duidelijk is geworden dat Coöperatie Cranendonck//Net daadwerkelijk van start gaat, benaderen diverse commerciële providers ondernemers met aanbiedingen. Deze worden niet door de gemeente ondersteund en zijn, in tegenstelling tot onze coöperatie, commercieel.

Wij bieden u graag alle informatie en geven u de gelegenheid vragen te stellen. Het initiatief wordt gegarandeerd succesvol als we er samen de schouders onder zetten en allemaal meedoen: ook u. We gaan samen zorgen dat er glasvezel komt, op onze voorwaarden, in ons belang en zonder (woeker)overeenkomsten met commerciële partijen.

Informatiebijeenkomst 10 februari 2015

Op 10 februari bent u als ondernemer vanaf 16.00 uur welkom in de Smeltkroes in Maarheeze. Daar leggen we nog eenmaal het verhaal goed uit en beantwoorden de initiatiefnemers al uw vragen. Als u al uw huidige telefonie- en internetfacturen heeft ingeleverd of dat vóór 1 februari nog doet, ligt dan bovendien uw persoonlijke voorstel voor u klaar.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!