Gluren bij de buren inspireert ondernemers

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: COS Brabant

Op vrijdag 25 november jl. keken ondernemers uit Veghel, Uden en Schijndel in de keuken bij de Veghelse cateraar Hutten. Bob Hutten staat bekend als een maatschappelijk verantwoord ondernemer, en de bezoekers wilden wel eens weten hoe hij dat allemaal doet. COS Brabant organiseerde daarom voor hen een excursie.

Gluren bij de buren inspireert ondernemers

Nadat Hutten uitlegde hoe hij omgaat met de hele keten van zijn toeleveranciers, maakten de ondernemers kennis met het duurzame merk De Guijt. Een leverancier van De Guijt was aanwezig om te vertellen over de verduurzaming van de gehele keten. De ondernemers kregen vervolgens een rondleiding door het bedrijf, zodat ze konden zien hoe MVO op de werkvloer wordt toegepast.

De MVO-excursie is enthousiast ontvangen en de ondernemers hebben het bedrijfsbezoek als inspirerend ervaren. Reacties vanuit de ondernemers waren: “een leuke manier om te zien hoe een ander bedrijf MVO toepast” en “leerzaam om te zien hoe je je als ondernemer door MVO kan onderscheiden van de concurrent”.
Naar aanleiding van deze positieve feedback wil COS Brabant vaker MVO-excursies organiseren. Bent u ondernemer en laat u zich graag inspireren of doet u aan MVO en laat u dat graag zien aan andere ondernemers? Neem dan contact op met COS Brabant via: tim@cosbrabant.nl

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Brabant, Kamer van Koophandel Brabant en ondernemersvereniging ReVUS stimuleren hen daarbij. Op de website www.mvoloont.com vindt u informatie over de excursie en vindt u goede voorbeelden en tips.

Deze excursie werd mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken en van harte aanbevolen door de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel. 

Meer informatie over HUTTEN CATERING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!