Gratis HRM advies voor MKB bedrijven Brabant en Zeeland

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: MKB Brabant

Het belangrijkste kapitaal voor goed ondernemerschap is voor veel bedrijven het personeel. Daarom is investeren in goed personeel belangrijk en moet leren een onderdeel van de bedrijfscultuur worden.

Gratis HRM advies voor MKB bedrijven Brabant en Zeeland

MKB Brabant en MKB Zeeland hebben hiervoor nu tijdelijk een unieke aanbieding voor MKB bedrijven. In het kader van het project Excelleren.nu mogen we 12 bedrijven een gratis traject aanbieden waarbij een professionele HRM deskundige uw bedrijf doorlicht op de leercultuur binnen uw bedrijf.

Wilt u de effectiviteit en output van uw medewerkers verhogen en daar deskundige en praktische ondersteuning bij ontvangen? Meld u dan aan voor het project Excelleren.nu van MKB Nederland. Via Excelleren.nu kan aan bedrijven met minimaal tien medewerkers in Brabant en Zeeland advies op maat worden geboden op het gebied van groei en ontwikkeling van uw medewerkers. Gratis! Dit wordt uitgevoerd door een HR adviseur met ruime ervaring met opleidingsvragen, de ontwikkeling van organisaties en de groei van medewerkers.

Interesse?
Neem dan nu contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag om uw mensen en organisatie naar een hoger niveau te tillen. Wees er snel bij, want er kunnen slechts twaalf bedrijven deelnemen!

Dorothé van den Aker
telefoon: 06 5424 6688
mail: d.vandenaker@wispa.nl
www.excelleren.nu

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!