Gratis notarisspreekuur bij Kamer van Koophandel

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Kamer van Koophandel

Zijn de statuten van uw bv nog actueel? Moet u wel of niet onder huwelijkse voorwaarden trouwen? Wat komt er kijken bij een verandering van bedrijfsstructuur? Voor het antwoord op deze en andere notariële kwesties biedt de Kamer van Koophandel vanaf 2 oktober het gratis notarisspreekuur.

Gratis notarisspreekuur bij Kamer van Koophandel

De aanleiding voor het starten van een notarisspreekuur is de komst van de Flex bv. Daarbij wordt het eenvoudiger om een besloten vennootschap op te richten. Omdat wetten en regels veel valkuilen kunnen bevatten, biedt de KvK ondernemers de mogelijkheid om hun vragen voor te leggen aan een onafhankelijke notaris.

Het notarisspreekuur is bedoeld voor gevestigde ondernemers die te maken krijgen met groei, opvolging of beëindiging van hun bedrijf. Gesprekspartners zijn notarissen van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Het spreekuur is niet bedoeld om notariële stukken op te stellen of voor te bereiden.

De volgende zaken kunnen besproken worden tijdens het notarisspreekuur:

  •     de gewenste of noodzakelijke aanpassing van uw statuten
  •     advies over huwelijkse voorwaarden of testament
  •     verandering van bedrijfsstructuur of zeggenschap
  •     aandelen kopen, verkopen of uitgeven.

Het notarisspreekuur is kosteloos en wordt op afspraak gehouden in de kantoren van de Kamer van Koophandel in Eindhoven (1e dinsdag van de maand, tussen 13.00 en 16.45); Tilburg (4e maandag van de maand, tussen 8.30 en 12.15 uur) en Den Bosch (2e vrijdag van de maand, tussen 8.30 en 12.15 uur). Meer informatie over het notarisspreekuur vindt u via: www.kvk.nl/notarisbrabant

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!