Gratis Studenten Startersdag

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Kamer van Koophandel Brabant

KvK Brabant organiseert 18 november de Studenten Startersdag.

Gratis Studenten Startersdag

Met medewerking van onder anderen designer Rocco Verdult en acteur Steye van Dam houdt de Kamer van Koophandel (KvK) Brabant op donderdag 18 november van 16.30 tot 19.30 uur de gratis Studenten Startersdag in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven.
 
Steeds meer jongeren van nu worden straks ondernemer. Deels omdat ze daar zelf voor kiezen, deels omdat steeds meer beroepen verzelfstandigen. De sectoren bouw en de zorg zijn hier duidelijke voorbeelden van. Een goede voorbereiding op een bestaan als zelfstandige vergroot de kans op succes. De Kamer van Koophandel biedt studenten en scholieren uit de regio de kans om op een ludieke manier tips en informatie te verzamelen.
 
Het klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven wordt volgende week donderdag gevuld met ‘brandende vragen’, naar ontwerp van designer Rocco Verdult. Deze vragen kunnen voorgelegd worden aan specialisten op het gebied van onder meer guerrillamarketing, social media, belastingen, innovatie en creatief ondernemen. Uiteraard is ook algemene informatie over het starten van een eigen bedrijf aanwezig. Verder vertellen jonge ondernemers over hun ervaringen als starter. Acteur Steye van Dam zorgt voor cabareteske intermezzo’s.

Na de Studenten Startersdag kunnen belangstellenden vanaf 19.30 uur de uitreiking van de Brains Award bijwonen. Deze prijs draait om innovatieve, creatieve en maatschappelijke relevante ideeën en producten, die bijdragen aan een prettig

woon-, werk- en leefklimaat in Eindhoven (www.brainseindhoven.nl). De Studenten Startersdag is onderdeel van de Brainport Entrepreneurship Week (zie www.bew2010.nl). Inschrijven kan via www.kvk.nl/studentenstartersdag.

De Studenten Startersdag is ook via social media te volgen: op Twitter via @KvK_Studenten en via de Facebook pagina facebook.com/StudentenStartersdag.

Meepraten op 18 november kan ook: Tweet en upload foto's op Mobypicture.com met de hashtag #KvK_Student .

Meer informatie over Kamer van Koophandel Kantoor Den Bosch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!