Gratis Veiligheidsscan voor bedrijven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

De Veiligheidsscan van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is een handig hulpmiddel voor bedrijven om de veiligheid in en rond het bedrijf te verbeteren. Deze scan mag gebruikt worden door bedrijven met maximaal 50 ftes en maximaal 5 vestigingen.

Gratis Veiligheidsscan voor bedrijven

Doel veiligheidsscan

Met de scan brengt een ervaren CCV-adviseur de veiligheidsrisicos in kaart. De nadruk ligt op organisatorische en eenvoudig te nemen maatregelen. Zoals procedures rond het openen en sluiten van het pand, het omgaan met contant geld, het aannemen van personeel, maar ook zaken als het gaat om digitale veiligheid.
Na het gesprek met de adviseur ontvangt de ondernemer de adviezen en tips in een handige rapportage.

Kosten scan

Bedrijven die vallen onder maximaal 50 fte en 5 vestigingen hebben recht op een gratis Veiligheidsscan. Het kost alleen iets van uw tijd. Een gesprek met de adviseur neemt gemiddeld een uur van uw tijd in beslag.

Aanvragen

Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen vanaf januari 2015 een Veiligheidsscan aanvragen. Neemt u contact op met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, bereikbaar via e-mail vkb@hetccv.nl of telefonisch 030 - 751 67 99

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!