GRIC Ondernemersbeurs (open dag Aerospace & Maintenance Cluster)

  • Maintenance
  • Bron: Midpoint Brabant

Het Aerospace & Maintenance Cluster van Midpoint Brabant is aanwezig tijdens de ondernemersbeurs dat het Gilze-Rijens Industriceel contact organiseert van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni op het terrein van GATE2 in Rijen.

GRIC Ondernemersbeurs (open dag Aerospace & Maintenance Cluster)

Met deze beurs laat het GRIC burgers en bedrijven kennismaken met de huidige en toekomstige bedrijvigheid in de gemeente Gilze en Rijen.

Vooral de ontwikkelingen rondom het Aerospace & Maintenance programma Gate2 en vestiging van het Rotary Wing Training Center (RWTC) zorgen voor een economische boost in de regio. Deze ontwikkeling heeft een aantrekkende werking op bedrijven om zich in de nabijheid van Gate2 te vestigen en biedt nieuwe kansen op het gebied van werkgelegenheid.

Tijdens deze tweede ondernemersbeurs van het GRIC presenteren bedrijven zich aan de lokale en regionale ondernemers, de ontwikkelingen rondom Gate2, het RWTC en de campusplannen van de gemeente Gilze en Rijen worden nader toegelicht en de huidige en toekomstige werkgelegenheid en carrièremogelijkheden in deze regio worden geschetst.

Het vrijdagmiddag en –avondprogramma heeft vooral een business to business karakter voor lidbedrijven, overige lokale en regionale ondernemers, exposanten, politiek (gemeente en provincie) en genodigden. Er worden verschillende workshops en kleine symposia georganiseerd. In het avondprogramma zal, onder het genot van een hapje en een drankje, volop ruimte zijn om op ontspannen wijze te netwerken. Voor dit gedeelte is aanmelden vereist. U kunt dit doen door middel van een aanmeldformulier dat u vindt via www.gric.nl

Op zaterdag- en zondagmiddag gaan vanaf 12.00 uur tot en met 18.00 uur de deuren open voor het grote publiek. De beursbezoekers brengen een bezoek aan de standhouders in gebouw 2 en nemen een kijkje bij het simulatorenpark, dat in hetzelde gebouw is gevestigd als het Aerospace & Maintenace Cluster (gebouw 21, Gate2). De entree is gratis.

Meer informatie over Midpoint Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!