Groeien door innovatie met Open innovation game

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brainport Development

Brainport Development en Cresko/VKW Limburg organiseren op 19 juni van 17.00 tot 21.00 uur een eerste out of the box-sessie van het project Groei door Innovatie.

Groeien door innovatie met Open innovation game

Tijdens deze bijeenkomst in Eindhoven spelen ondernemers de ‘open innovation game’ onder begeleiding van Margot Nijkamp. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Bedrijf geschikt voor innovatie?

Door het spel zelf te spelen ervaren ondernemers open innovatie in een veilige omgeving. Ze zullen begrijpen wat de drijvende krachten zijn achter open innovatie; en de mindset die hiervoor nodig is bij zowel bedrijven als personen. Na het spelen van de ‘open innovation game’ kunnen ondernemers beter inschatten of open innovatie geschikt is voor hun organisatie. Het spel is ook geschikt voor ondernemers die graag willen leren hoe ze strategische allianties sluiten en samenwerking opstarten.

Open Innovation Game

De ‘open innovation game’ is ontstaan en geïnspireerd door onderzoeksinstituut Holst Centre en High Tech Campus Eindhoven. Margot Nijkamp-Diesfeldt was als een van de pioniers betrokken bij de oprichting van Holst Centre. Ze ontwikkelde het interactieve spel om aan MKB/KMO-bedrijven uit te leggen hoe open innovatie werkt. Het spel werd zo goed ontvangen dat het verder verbeterd is en nu door haar Foundation Red Bluejay wordt gespeeld met verschillende bedrijven.

Kijk voor het volledige programma op www.groeidoorinnovatie.eu.

Meer informatie over Brainport Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!