Groen licht voor kantorenlocatie Columbiz Park

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld heeft groen licht gekregen voor de realisering van de kantorenlocatie Columbiz Park op bedrijventerrein Harselaar.

Groen licht voor kantorenlocatie Columbiz Park

De beroepen die bij de Raad van State tegen het bestemmingsplan waren ingediend, zijn niet-ontvankelijk verklaard of inmiddels ingetrokken. Daarmee is het bestemmingsplan onherroepelijk en kan de gemeente Barneveld beginnen met de uitgifte van de grond. De gemeente Barneveld is bijzonder verheugd dat de realisering van deze unieke kantorenlocatie nu van start kan gaan.

Columbiz Park

Columbiz Park wordt één van de 'visitekaartjes' van het bedrijventerrein Harselaar, uiteraard met de beoogde hoogwaardige en eigen uitstraling. Deze toekomstige ondernemersplek wordt tussen de Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg, Industrieweg en het Transferium Barneveld-Noord gerealiseerd.

Bedrijfsruimtes in groene omgeving

De locatie transformeert in een hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke werkomgeving met kantoren en bedrijfsruimten in een groene omgeving. Hier is ruimte voor maximaal 75.000 m² bvo kantoren, 10.000 m² bvo bedrijfsruimte en circa 5.000 m² bvo leisure/horeca. De ontwikkeling is toegespitst op de maat en schaal van het gebied. Het kantooraanbod varieert van ca. 1.000 m² bvo tot 3.000 m² bvo. Niet alleen de uitstekende bereikbaarheid en het hoge voorzieningenniveau kenmerken deze bijzondere ontwikkeling. Ook flexibiliteit en maatwerk dragen hieraan bij.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!