home » nieuws » Industrie »

Grote belangstelling voor vakbeurs en congres World Water Works

  • Industrie

Het waterbouwkundig congres World Water Works biedt op 23 en 24 maart 2016 een afwisselend tweedaags programma.

Grote belangstelling voor vakbeurs en congres World Water Works

Een reeks internationale sprekers gaat onder voorzitterschap van professor Han Vrijling (TU Delft) dieper in op representatieve internationale projecten, onderhoud en de aanleg van havens en andere watergebonden infrastructuur, bescherming van het achterland en nautische veiligheid bij brug-, sluis- en tunnelbouw.

Sprekers van formaat

Welke logistieke problemen zijn te verwachten nu de schepen steeds groter worden? Frans Koch (Koch Consultancy Group) geeft als antwoord hierop een  lezing over een buitengaatse overslaghaven. PIANC Young Professionals presenteert een visie op de bouw van een offshore terminal en een tweede Noord-Zuidverbinding. Royal Haskoning DHV vertelt over het Mekong Delta Plan. Zowel Arcadis als mevrouw drs. Karla Peijs geven een presentatie over het kanaal Seine–Noord-Europa over enerzijds het ontwerp en de bouw en anderzijds over de economische betekenis.

Ook heeft de Europese Commissie haar medewerking toegezegd: Catherine Trautmann, Coördinator North-Sea Baltic Core Network Corridor gaat dieper in op de noodzaak van samenwerking tussen de havens in het Scheldebekken.

Kijk op de website voor het totaaloverzicht van onderwerpen en sprekers. Schrijf direct in voor het congres en ontvang 10% vroegboekkorting.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!