Hajé de Jager nieuwe voorzitter VNO-NCW Flevoland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Tijdens de themabijeenkomst energieneutraal ondernemen op 23 november hebben de leden van VNO-NCW Flevoland Hajé de Jager benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio. De Jager neemt het stokje over van Casper Swaan, die jarenlang bestuurslid is geweest, waarvan de laatste twee jaar voorzitter.

Hajé de Jager nieuwe voorzitter VNO-NCW Flevoland

De Jager, algemeen directeur Hajé Holding BV in Lelystad, wil als voorzitter een bemiddelende rol kunnen spelen tussen de werkgevers en verschillende stakeholders. ‘Flevoland staat voor grote uitdagingen als de Floriade, de ontwikkeling van Lelystad Airport, Flevokust en betere infrastructuur. In lijn met de voorgaande voorzitters zal ik me inzetten om deze uitdagingen tot een succes te maken.’

Hajé Holding BV

Hajé is een organisatie met meerdere hotels, (weg)restaurants, brasserieën, shops, webshop, Take Away’s en een proefkeuken. De zeven vestigingen bestrijken een werkgebied van de wetlands van Friesland en Flevoland tot en met Delfgauw te Zuid-Holland. Hajé heeft 180 medewerkers in dienst.

VNO-NCW Flevoland is een van de elf regio’s van VNO-NCW Midden, de grootste werkgeversvereniging in Midden- en Oost-Nederland. Als voorzitter van het regiobestuur treedt De Jager toe tot het Algemeen Bestuur van VNO-NCW Midden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!