Halderberge op zoek naar Beste Ondernemer 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Halderberge

Ondernemend Halderberge inspireert ondernemers uit de gemeente en heeft zes ondernemers genomineerd voor de titel: ‘Beste ondernemer van 2015’.

Halderberge op zoek naar Beste Ondernemer 2015

Tijdens een spetterend Ondernemersgala op zaterdag 28 maart in De Beuk in Oudenbosch wordt de trofee voor het zesde jaar uitgereikt.

Het Ondernemersgala is gestart in 2008 als initiatief van de gemeente Halderberge, de Ondernemingskring Halderberge, Lionsclub, Kiwanisclub Halderberge, de Kamer van Koophandel en Studio I-Bizz.

Positieve aandacht

Dit jaar is de organisatie aangevuld met tal van Halderbergse ondernemers. Deze ondernemers vinden het belangrijk dat de bedrijven in Halderberge goede publiciteit en aandacht krijgen. ‘De diversiteit onder de bedrijven in Halderberge is enorm en de bedrijvigheid beperkt zich niet tot de regio, maar gaat tot ver over de landsgrenzen. Daar kunnen we met z’n allen terecht trots op zijn’.

De Rabobank West-Brabant Noord heeft zich voor 2015 opnieuw als hoofdsponsor verbonden aan het evenement. Zij geeft hiermee invulling aan haar visie om ondernemers in de lokale en regionale omgeving bij elkaar te brengen. En hiermee samenwerking, ondernemerschap en innovatie te stimuleren. Het bestuur van het ondernemersgala is zeer erkentelijk voor de bijdrage van de Rabobank.

Halderbergs feestje

Het Ondernemersgala belooft dit jaar een echt Halderbergs feestje te worden. Zo wordt het exclusieve 3-gangendiner door diverse Halderbergse restaurants verzorgd, de aankleding wordt sensationeel opgepakt door Coby IFS samen met De Beuk, de muziek verzorgd door Halderbergse musici en ook het drukwerk en de promotiefilms worden door Halderbergse ondernemers geproduceerd. Halderberge kan trots zijn op haar veelzijdigheid in klein en groot MKB, aldus voorzitter John van den Eijnden. Het Ondernemersgala 2015 is een prima gelegenheid voor het lokale en regionale bedrijfsleven om elkaar te ontmoeten en samen nieuwe business op te zetten”.

Jury

Zes ondernemers worden door een gerespecteerde jury beoordeeld op hun ondernemerstalenten en hoe zij op een creatieve manier hun bedrijf leiden. Ook het financiële beleid, de mate van innovatie en marketing- en sales-activiteiten wegen mee. Juist in deze tijd is het een uitdaging en een kans om als bedrijf meerwaarde te realiseren waarbij win-win situaties ontstaan voor klant, bedrijf en medewerkers.

Uit alle aanmeldingen en een eigen selectie door een deskundige selectiecommissie met oud ondernemers selecteerde een speciale jurycommissie zes genomineerden, verdeeld in twee categorieën: Business-to-Business en Business-to-Consumer. Een deskundige jury kiest tijdens een spetterende Gala-avond in De Beuk in Oudenbosch vervolgens de Beste Ondernemer van 2015.

De genomineerden zijn dit jaar:

Business to Consumer:

  • Boerderijwinkel Masseurs, Oud Gastel
  • Broos Groenvoorziening, Hoeven
  • Restaurant De Haard, Bosschenhoofd

Business to Business:

  • Breda Airport, Bosschenhoofd
  • Van Domburg rolluikenfabriek, Oud Gastel
  • Van Rossum, Hoeven

Een deel van de opbrengst van de Gala-avond wordt geschonken aan een goed doel. Dit goede doel wordt later bekend gemaakt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!