Halderberge organiseert bijeenkomst voor kleine ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Halderberge

U bent als ondernemer dagelijks in de weer voor uw bedrijf. De financiële kant van het ondernemerschap wordt steeds belangrijker en alhoewel deze voor u misschien niet de grootste uitdaging vormt, is financieel inzicht onmisbaar.

Halderberge organiseert bijeenkomst voor kleine ondernemers

Door meer inzicht te krijgen in de financiën kunt u als ondernemer zelfstandig het bedrijfsbeleid tijdig en preventief bijsturen. Daarmee verkleint u uw risico’s en vergroot u uw kans op succesvol ondernemerschap. Om u als ondernemer te ondersteunen, organiseert de gemeente in samenwerking met de FBA Adviesgroep een preventieavond ‘Vergroot je financieel inzicht’ voor ondernemers in het kleinbedrijf. Deze avond wordt gehouden op dinsdag 23 juni 2015 in het gemeentehuis in Oudenbosch, Parklaan 15. Het programma voor de avond is als volgt:

18.45 uur inloop
19.00 uur ontvangst door Frits Harteveld, wethouder economische zaken van de Gemeente Halderberge
19.05 uur  aanvang programma
  voor de pauze: balans lezen en investeren
  na de pauze: verlies- en winstrekening, exploitatieprognose en belastingen
21.00 uur vragenuurtje sprekers en netwerken aanwezige ondernemers

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via mailadres: j.besters@halderberge.nl tot uiterlijk 19 juni 2015. Het aantal plaatsen is beperkt en deelname wordt bevestigd op basis van inschrijving. Na afloop van de bijeenkomst kunnen deelnemers aan de voorlichtingsavond op een nader te bepalen datum een gratis consultgesprek c.q. gesprek voor bedrijfsdiagnose aangaan bij FBA Adviesgroep.

Voor inhoudelijke vragen voorafgaand aan de bijeenkomst kan telefonisch contact opgenomen worden met Gerard Freund van de FBA Adviesgroep op telefoonnummer: 0164-247430. De presentaties tijdens de avond worden verzorgd door Gerard Freund en Ton Haverkamp.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!