HAN tevreden over resultaten Keuzegids in Elsevier

  • Onderwijs & Training
  • Bron: HAN

De HAN steeg in de ranking van de Keuzegids Hoger Onderwijs 2017 (in de categorie ‘grote hogescholen’) naar de 4e plaats. De resultaten tonen aan dat de HAN haar constante onderwijskwaliteit weet te prolongeren.

HAN tevreden over resultaten Keuzegids in Elsevier

Volgens het oordeel van Elsevier staat de HAN in het totale veld van kleine, middelgrote en grote hogescholen op een 5e plaats. De onderwijsinstelling is dan ook zeer verheugd dat het aantal opleidingen dat de Keuzegids bestempelt als topopleiding dit jaar gestegen is naar 7!

Ranking Elsevier

De ranking van Elsevier toont een mix van kleine tot zeer grote hogescholen, waarin de HAN als grote hogeschool met een zeer breed palet aan opleidingen een 5e positie bekleedt. Deze ranking is gebaseerd op 1 vraag uit de Nationale Studenten Enquête over de tevredenheid van studenten over hun studie in het algemeen. De HAN-studenten zijn ook dit jaar weer meer dan gemiddeld tevreden. 

In de ranking van Elsevier staan 6 HAN-opleidingen (die ook bij andere hogescholen worden aangeboden) op de 1e plaats, 9 HAN-opleidingen op de 2e plaats en 3 HAN-opleidingen op de 3e plaats.

Meer informatie over Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!