Hans Biesheuvel maakt kennis met MKB Brabant

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Brabant

Hans Biesheuvel, sinds 1 juni de nieuwe voorzitter van MKB Nederland, heeft tijdens het ondernemerscongres voor West en Midden Brabant kennis gemaakt met zijn regionale achterban.

Hans Biesheuvel maakt kennis met MKB Brabant

Tijdens dit zeer geslaagde congres waren 1200 ondernemers aanwezig in het Chasse Theater te Breda. Biesheuvel gaf op het podium nadrukkelijk aan dat hij een voorzitter is voor de ondernemers. Hij is zelf nog actief ondernemer en heeft zich tot doel gesteld om het ondernemersgeluid beter te laten horen in politiek Den Haag. Daardoor zal hij zich laten gelden als iemand die dingen gaat doen voor ondernemers. Hij gaat een speerpunt maken van goed opleidingsbeleid (van groot belang voor een groeiregio als Brabant) en hij wil dat regels worden afgebouwd als ze niet nodig zijn.

Tijdens de lunch maakte hij nader kennis met de regioraad van MKB Brabant en andere vertegenwoordigers van MKB in Brabant. Tijdens deze informele bijeenkomst is een toelichting gegeven op de Brabantse situatie en op de landelijke situatie. Biesheuvel gaf hierbij nogmaals aan dat hij op zoek gaat naar de praktijk en dat hij naar de leden zal komen, een belofte die door Brabant zeer positief is ontvangen.

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!