“Health Valley Event 2019: hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland!”

  • Farma & Zorg
  • Bron: Healt Valley Event 2019

Op 14 maart 2019 zal weer het grootste en meest toonaangevende congres op het gebied van zorginnovatie weer plaatsvinden in Pathe Nijmegen. Tijdens de 11e editie van het Health Valley Event komen meer dan 1.200 professionals, actief binnen de zorgsector, samen om hun kennis en de nieuwste zorginnovaties met elkaar te delen. Het draait daar om de mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg.

“Health Valley Event 2019: hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland!”

Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. Niet voor niets dat de Sint Maartenskliniek en het Radboudumc al jaren trouwe sponsor zijn van dit toonaangevende event. 

Chris Doomernik - directeur Health Valley Netherlands over hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland: “Ik ben trots op het Health Valley Event. Alleen met de steun van onze netwerkpartners en andere relaties kunnen we jaarlijks zo’n succesvol evenement neerzetten met als doel innovaties in de zorg te versnellen.”

Verhalen over de zorg van morgen

Uit het hele land komen sprekers naar het event om de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health te delen. Eén van deze inspirerende keynote sprekers is Internist dr. Sabine Pinedo. Zij spreekt over de rol van e-health in de zorg nu en straks. Over het verkleinen van de afstand tussen techniek en arts en over het ontwikkelen van tools die de zorg echt ontlasten. Ook Hugo de Jonge Vicepremier en Minister van VWS Rijksoverheid is als keynote aanwezig op het event en zal spreken over zijn visie op de zorg en ontwikkelingen die eraan komen vanuit de overheid. Naast de plenaire sessie, zijn er ook diverse andere themasessies gericht op Personal Health & Nutrition, Healthy Brain en Health, Technology & Delivery Systems. Ook heeft Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een sessie over hun speerpunt Health en heeft Saxion een sessie hoe je zorginnovatie succesvol kunt implementeren in de wijk. Dit is slechts een kleine selectie van het programma, dus bekijk het programmal voor meer informatie.

Pitches en Living Lab: volop podium voor startups

Naast alle sprekers is er ook altijd een bomvolle beursvloer met de nieuwste innovaties waaronder eHealth toepassingen, robotica, hulpmiddelen voor thuiszorg, toepassingen voor de zorg van ouderen en nog vele andere innovaties. In het Living Lab kan je zelf ervaren hoe een eHealth oplossing werkt of een nieuwe virtual reality bril kan helpen bij een operatie. Kortom een event waar je geweest moet zijn als je in de zorg werkt, kijk snel op www.healthvalleyevent.com.

Health Valley heeft een netwerk van ruim 200 partners en zorgt jaarlijks voor ruim 350 matches en werkt in 29 projecten samen om zo het verschil te kunnen maken voor de Life Science & Health sector. Jaarlijks organiseren zij in Nijmegen het grootste zorginnovatiecongres van Nederland ‘Health Valley Event’ waar ruim 1200 bezoekers op afkomen.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!