Health Valley Event in het teken van verbinding

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Ook in 2014 staat het Health Valley Event weer op de planning. Het event voor de health- en farmaindustrie zal voor de zesde keer op rij worden gehouden in Concertgebouw de Vereeniging.

Health Valley Event in het teken van verbinding

Verbinding als sleutel voor zorginnovatie

Het thema van het Health Valley Event draait om verbinding. Verbinding binnen zorgketens maar ook verbinding tussen kennis, zorg en ondernemerschap. Health Valley zoekt naar innovatieve oplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren door bovengenoemde partijen bij elkaar te brengen. Op het Health Valley event delen sprekers vanuit diverse invalshoeken hun visie op de rol van verbinding binnen de zorg.  Sprekers zoals Andre Rouvoet, Kees van der Burg, Maarten Steinbuch en Hans de Jong geven hun visie op het thema van deze dag. Bekijk hier een actueel overzicht van het programma de website.

Veelzijdig programma

Naast het plenaire keynote programma zijn er verschillende parallelle sessies waarin sprekers u kennis laten maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van personalized medicine, eHealth of robotica & medical devices. In het middagprogramma kunnen bezoekers een keuze maken uit een grote variëteit aan activiteiten. Met name de investorslounge met pitches van jonge ondernemers en de pecha kucha presentaties met baanbrekende onderzoeksresultaten kunnen voor interessante aanknopingspunten voor een nieuwsartikel zorgen

Health Valley nodigt ondernemers graag uit om deel te nemen aan dit evenement. Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail voor een gratis registratiecode.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!