Heeft u als (agrarisch) ondernemer hulp nodig bij een (technisch) probleem?

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Gemeente Landerd

Loopt uw machine vast door storing? Wilt u een nieuwe technische of ICT oplossing voor uw bedrijf ontwikkelen? Worstelt u met een businessplan? Ziet u kansen voor de verbetering van uw logistieke proces?

Heeft u als (agrarisch) ondernemer hulp nodig bij een (technisch) probleem?

Studenten onder begeleiding van docenten en experts helpen u als ondernemer bij uw vraag of het oplossen van een probleem.

Voor ondernemers met een vraag

OndernemersLift+ en de gemeente Landerd brengen u met uw vraag in contact met de juiste studenten en scholen. Daarnaast begeleidt OndernemersLift+ ondernemers met goede ideeën ook bij de zoektocht naar financiering en legt contacten met business developers of experts.

Studenten doen projecten bij ondernemers

Studenten van MBO’s en HBO’s van uiteenlopende opleidingen voeren jaarlijks een projectopdracht uit bij ondernemers. Dat doen zij als onderdeel van een specifiek vak of in het kader van hun eindopdracht voor het afstuderen. Op dit moment zijn MBO studenten van de opleidingen High Tech Metalelektro, Bouw & Infra, ICT, Mobiliteit & Logistiek, Architectuur en Economie van het Koning Willem I College op zoek naar opdrachten bij bedrijven.

Aanmelden is heel eenvoudig

De nieuwe projectperiode start in februari. Denkt u de hulp van onze studenten te kunnen gebruiken? Neem dan voor 29 januari 2016 contact met ons op via michiel.ytsma@landerd.nl of 0486 458 161. Meer informatie: www.ondernemersliftplus.nl  

Voorbeelden van projecten

De gemeente Landerd investeert drie euro per inwoner aan Agrifood Capital. Daarvoor werken ondernemers, onderwijs en overheid regionaal samen in vernieuwende projecten. Agrifood Capital financiert mee aan de Landerdse projecten voor verduurzaming van de agrarische sector, economische stimulering en goede samenhang tussen natuur en landbouwgrond.

Meer informatie over OndernemersLift+:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!