home » nieuws » Bouw »

Heijmans Woningbouw realiseert voor € 29 miljoen aan woningbouwprojecten

  • Bouw
  • Bron: Kliknieuws

Heijmans Woningbouw gaat in bouwteamverband het nieuwe woonzorgcentrum Ebbe en Vloed in Oude Tonge realiseren.

Heijmans Woningbouw realiseert voor € 29 miljoen aan woningbouwprojecten

De beursgenoteerde onderneming werd door Woongoed Flakkee geselecteerd. 

 Beide partijen tekenden hiervoor op 31 mei de aannemingsovereenkomst met een waarde van ruim € 13 miljoen. Het nieuwe woonzorgcomplex bestaat uit 58 zorgwoningen, 7 groepswoningen, 10 plaatsen voor dagverzorging en 12 tijdelijke opnameplaatsen. Daarnaast zijn kantoorruimten, zorginfrastructuur en een facilitaire ruimte voorzien. De aannemingsovereenkomst is het vervolg op een aanbestedingprocedure voor de selectie van een bouwteampartner, die Heijmans Woningbouw in 2009 heeft gewonnen. Het project is inmiddels gestart.

Heijmans Woningbouw realiseert voor Vidomes het project Schoutenhoek in Zoetermeer. Schoutenbeek bestaat uit 94 huurwoningen en 8 koopwoningen, commerciële voorzieningen en een parkeergarage. De aanneemsom bedraagt circa € 16 miljoen. De bouw is reeds gestart en zal naar verwachting begin 2013 gereed zijn. Het plan vormt onderdeel van de herstructurering van de wijk Palenstijn in Zoetermeer. In het project zullen duurzame producten en systemen worden toegepast zoals een warmte-koude opslag in combinatie met een warmtedak.

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, wegen en civiel combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met circa 8.200 medewerkers en in 2010 € 2,7 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!