Heleen Huisjes nieuwe directeur Visit Brabant

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VisitBrabant

Na een uitgebreide sollicitatieprocedure gaat Heleen Huisjes vanaf medio september de functie van directeur-bestuurder van VisitBrabant vervullen.

Heleen Huisjes nieuwe directeur Visit Brabant

Interim-directeur Bart de Boer gaat vanaf dat moment aan de slag als voorzitter van de Board van VisitBrabant die zich richt op strategie en toezicht. Heleen Huisjes is het afgelopen half jaar werkzaam geweest bij VisitBrabant als operationeel directeur. Die functie komt te vervallen bij de start van Heleen als directeur-bestuurder.

Uitgebreide ervaring

Voorafgaand heeft Heleen Huisjes als zakelijk directeur gewerkt bij de stichting 2018Eindhoven|Brabant. Hierdoor is zij goed bekend met het culturele aanbod in Brabant en heeft zij een uitgebreid Brabants netwerk opgebouwd. Huisjes heeft verder veel werkervaring opgedaan in het internationale werkveld, zowel in de provincie Brabant als bij de Europese Unie en de Nederlandse ambassade.

Met de komst van Huisjes als directeur-bestuurder, Tamara Ernst als Communicatie & PR specialist sinds 21 juli en Sef Sweegers als Business Development Specialist per 1 september, is Team VisitBrabant nagenoeg compleet.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!