home » nieuws » Bouw »

Herbestemmen van vastgoed centraal bij themabijeenkomst

  • Bouw
  • Bron: VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden organiseert samen met SOM= en BOEi op dinsdag 29 oktober 2013 een themabijeenkomst over herbestemmen van vastgoed.

Herbestemmen van vastgoed centraal bij themabijeenkomst

VNO-NCW Midden organiseert samen met SOM= en BOEi op dinsdag 29 oktober 2013 een themabijeenkomst over herbestemmen van vastgoed. De bijeenkomst vindt plaats bij Zwarte Silo in Deventer, een van de panden die momenteel door SOM= gerestaureerd wordt.

Innovatieve herbestemming bedenken en creëren voor leegstaande panden, dat is waar SOM= al een aantal jaren ervaring in heeft en succes mee boekt. Voorbeelden hiervan zijn de creatieve fabriek in Hengelo en de watertoren in St. Jansklooster.

Proces van herbestemmen

U wordt deze bijeenkomst meegenomen in het proces van herbestemmen van industrieel erfgoed en leegstaande panden. Tijdens een presentatie zult u voorbeelden te zien krijgen van herbestemmingen en wordt u hier nader over geïnformeerd door Paul Scholten, eigenaar van SOM= en tevens projectleider bij BOEi. BOEi richt zich met name op herbestemmen van monumenten.

Nieuwsgierig hoe het verdienmodel en de exploitatie eruit zien? U bent van harte welkom op 29 oktober bij de Zwarte Silo in Deventer. Aanmelden en meer informatie via hofman@vno-ncwmiddden.nl.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!