Herman Wijffels Innovatie Event op 12 november in Helmond

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Rabobank

Welke financieringsvormen zijn interessant voor jouw bedrijf? Wat is je ideale groeistrategie en met welke partners doe je dat? Hoe zet je internationaal succesvol de eerste stappen? Deze en meer ondernemersvragen krijg je beantwoord op 12 november aanstaande in Helmond tijdens het Herman Wijffels Innovatie Event.

Herman Wijffels Innovatie Event op 12 november in Helmond

Zodat we jou als ondernemer kunnen inspireren, informeren en verder op weg kunnen helpen met jouw succesvolle innovatie.

Het Herman Wijffels Innovatie Event biedt je als ondernemer een gouden kans om aanwezig te zijn bij het Innovatie event van 2015. Het programma omvat interessante sprekers, boeiende workshops, volop ruimte voor het bezoeken van de innovatiemarkt, mogelijkheden voor individuele speeddates en als hoogtepunt van de middag de uitreiking van de Herman Wijffels Innovatieprijs.

  • Wanneer: donderdagmiddag 12 november 2015.
  • Waar: Automotive Campus Helmond, de internationale hotspot op het gebied van automotive en slimme mobiliteit.
  • Wat: een innovatief programma met diverse sprekers, een innovatiemarkt en tal van workshops en mogelijkheden tot speeddates en netwerken.

Dit jaar staat het thema 'succesvol innoveren' centraal.
Met inspirerende succesvolle voorbeelden van collega-ondernemers, workshops  en interessante sprekers, krijg je nieuwe kennis en inzichten.

Deelname is gratis. Schrijf je nu in.

Meer informatie over RABOBANK UDEN VEGHEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!