Het ondernemersmenu komt naar u toe

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB Zeeland

Ondernemers in de gemeente Middelburg zijn uitgenodigd om als eerste op 30 maart in Middelburg aan te schuiven bij het ondernemersmenu.

Alle ondersteunende organisaties voor ondernemers in Zeeland bieden zich aan op het menu en komen dit jaar naar de ondernemers toe.
Voor gesprekken met ondernemers op maat, een workshop Slimmer werken en Ondernemen met sociale media en natuurlijk lekkernijen bereid door studenten van het ROC.
Kortom aan de smaak van iedere ondernemer is gedacht dus kom ook proeven van het Ondernemersmenu.

Een goed gesprek met iemand die beschikt over specifieke kennis kan tot verrassende inzichten leiden.
En wellicht tot een subsidiemogelijkheid, een nieuw netwerk, een kostenbesparing of ondersteuning bij een innovatie.
Vandaar dat allerlei organisaties komend jaar naar de ondernemers toekomen met het Ondernemersmenu om hen nog beter van dienst te zijn.

Van start in Middelburg
Op 30 maart in Middelburg starten we met het Ondernemersmenu.
De trailer van het Ondernemersmenu staat tussen 10.00 en 17.00 uur bij ROC Zeeland op het ZEP terrein en binnen kunnen de ondernemers terecht voor gesprekken en informatiestands.
In de loop van het jaar worden alle gemeenten in Zeeland bezocht gedurende acht dagen met steeds een ander workshopprogramma voor ondernemers maar steeds terugkerend zijn de maatwerkgesprekken.
We nodigen ondernemers nu al uit om een vraag te stellen via www.ondernemersmenu.nl dan regelen wij de juiste gesprekspartner voor een maatwerkgesprek.

Wat staat er op het menu
Op het menu staan organisaties in Zeeland met specifieke kennis over ondernemerschap en innovatie, zoals Syntens, Kamer van Koophandel, BZW, MKB Nederland en de Hogeschool Zeeland onder de vlag van het Innovatienetwerk Zeeland. Het initiatief komt van Innovatienetwerk Zeeland en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, gemeente Middelburg, ROC Zeeland, Stichting ZigZag en de campagne De ToekomstBedrijven. Op www.ondernemersmenu.nl vindt u een overzicht van alle organisaties...

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!