home » nieuws » Industrie »

Holland Cleantech Challenge "The Battle 2015"

  • Industrie
  • Bron: VNO-NCW Midden

Is uw bedrijf actief in milieu, duurzaamheid en techniek en bent u geïnteresseerd om samen met studenten van MBO/HBO/WO samen te werken? Dan is de “BATTLE” dé unieke kans om uw bedrijf te profileren.

Holland Cleantech Challenge "The Battle 2015"

Is uw bedrijf actief in milieu, duurzaamheid en techniek en bent u geïnteresseerd om samen met studenten van MBO/HBO/WO samen te werken? Dan is de “BATTLE” dé unieke kans om uw bedrijf te profileren. 

Er wordt vanaf begin december tot en met begin februari 2015 met een groep van 4/5 studenten gewerkt aan een door een bedrijf of organisatie ingebrachte praktijkopdracht. De uitwerking hiervan pitchen studenten op 2 februari 2015. De beste drie gaan door naar de finale op 3 februari. De finalisten pitchen op 3 februari tijdens het Cleantech Tomorrow event in Apeldoorn. De prijs voor de beste pitch zal bestaan uit een verrassende beloning ter waarde van € 3.000,00.

Cleantech Center

Hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-)Nederland. In het Cleantech Center komen ondernemers, onderwijs en studenten samen om antwoorden te vinden op uitdagingen van de duurzame toekomst. Het Cleantech Center organiseert, clustert en vertaalt de kennisvraag (challenges) van bedrijven naar Cleantech-oplossingen en -toepassingen. In het Cleantech Center wordt de zogeheten ‘vraagarticulatie’ van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap (competenties) uit het onderwijs.

Aanmelden

Kan op de website www.cleantechchallenge.nl door het invullen van het aanmeldingsformulier voor 1 december 2014. Voor vragen kunt u contact opnemen met Martin Snijder van Aventus, e-mail: m.snijder@aventus.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!