‘Holland Food Valley’ paviljoen op de IFT Food Expo 2010

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

De stichting Food Valley en de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) organiseren het ‘Holland Food Valley’ paviljoen op de IFT Food Expo 2010

‘Holland Food Valley’ paviljoen op de IFT Food Expo 2010


In samenwerking met Netherlands Foreign Investment Agency (onderdeel Ministerie EZ) organiseert de stichting Food Valley een collectieve beursdeelname aan één van de grootste internationale food technology expo’s in de VS. Het Institute of Food Technologists (IFT) organiseert deze jaarlijkse IFT Food Expo inmiddels voor de 69e keer, dit jaar in Chicago. De beurs in Chicago, die van 17 t/m 20 juli plaatsvindt, is de grootste en belangrijkste van de IFT beurzen en trekt tienduizenden food experts uit de hele wereld.

De stichting Food Valley en de NFIA zullen op de IFT Food Expo in Chicago gezamenlijk een ‘Holland Food Valley’ paviljoen realiseren, dat het Nederlandse foodcluster zal representeren. In de afgelopen drie jaar werd al op vergelijkbare wijze deelgenomen aan de beurs en werd een groot aantal Nederlandse organisaties (bedrijven, kennisinstellingen en overheid) vertegenwoordigd binnen het paviljoen.

Ook dit jaar is in het paviljoen voldoende ruimte beschikbaar voor Nederlandse organisaties om zich te presenteren. Graag bieden wij u de gelegenheid om aan te sluiten en wij nodigen u dan ook van harte uit voor deelname aan het ‘Holland Food Valley’ paviljoen.

Meer informatie over de collectieve deelname kunt u vinden op de website van de stichting Food Valley: www.foodvalley.nl. Meer informatie over de IFT Food Expo 2010 kunt u vinden op de website www.am-fe.ift.org.

Hebt u interesse in deelname of hebt u vragen? Neem dan contact op met de stichting Food Valley, Saskia van Erkelens, T 0317-42 70 95, E saskia.vanerkelens@foodvalley.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!