Huis van de Brabantse Kempen van start met serie workshops

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

Hoe kom ik aan meer klanten? Dat is de vraag waar elke (startende) ondernemer mee zit. Zonder klanten namelijk geen onderneming. In een 10 tal praktijkgerichte workshops wordt dit onderwerp uitgebreid behandeld.

Huis van de Brabantse Kempen van start met serie workshops

Marketing, communicatie (waaronder ook het gebruik van social media), verkooptechnieken en –doelstellingen. Wat te doen met wanbetalers, risicospreiding en hoe dient een financiële verantwoording eruit te zien. Allemaal onderwerpen waar een (startende) ondernemer mee te maken krijgt en die tijdens de workshops behandeld worden.

Stichting het Huis van De Brabantse Kempen organiseert onder de noemer "Brabants Buitengebied Onderneemt" deze cursus die mede mogelijk wordt gemaakt door subsidie van de overheid en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus van 10 workshop en twee netwerkavonden worden aangeboden voor slechts € 250,-. Het programma start (onder voorbehoud) op 15 februari 2016 en bestaat uit drie onderdelen;

  • een serie van 10 praktijkgerichte workshops
  • de begeleiding door een persoonlijke coach
  • het opbouwen van een netwerk

De workshops worden gegeven door ervaren ondernemers. Ruim 120 ondernemers hebben de cursus voorgaande jaren al gevolgd.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven voor de cursus tot 1 februari. Aanmelden kan door een email te sturen naar wvdpol@brabantsekempen.eu. De eerste bijeenkomst zal (onder voorbehoud) starten op 15 februari. Ze zullen steeds plaatsvinden van 19.00 - 22.00 uur, in de Doornboomstraat 30 te Middelbeers.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook geheel vrijblijvend contact opnemen met het Huis van De Brabantse Kempen, Willeke van de Pol via het mailadres wvdpol@brabantsekempen.eu of het telefoonnummer 06 11297554.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!