Industriële samenwerking buiten de traditionele grenzen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Economische Impuls Zeeland

Op 30 januari 2015 vindt de conferentie ‘De praktijk van het Energieakkoord” plaats bij de Sociaal- Economische Raad (SER) in Den Haag. De centrale invalshoek van de conferentie is om te leren samenwerken op verschillende schaalniveaus, maatwerk en verbinden.

Industriële samenwerking buiten de traditionele grenzen

Het richt zich vooral op een goede aansluiting tussen de afspraken in het Energieakkoord voor duurzame groei en regionale energieplannen en onderliggende initiatieven.

Smart Delta Resources

Het platform Smart Delta Resources (SDR) legt uit in de workshop ‘Samenwerken over traditionele grenzen heen’  dat door gezamenlijk verbindingen te leggen efficiënter kan worden omgegaan met energie. In het platform inventariseren energie en grondstof intensieve bedrijven uit de Delta regio gezamenlijk welke energie en grondstofstromen onderling kunnen worden uitgewisseld. Er wordt hierbij ook gekeken naar economische haalbaarheid en ecologische verbeteringen. De bedrijven worden ondersteund door Zeeland Seaports, Provincie Zeeland en Rijk en gefaciliteerd door NV Economische Impuls Zeeland.

Meer informatie over de conferentie klik hier.
Meer weten over SDR klik hier.

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!