home » nieuws » Bouw »

Informatieavond voor ondernemers over "Langer zelfstandig thuis"

  • Bouw
  • Bron: Gemeente Ede

In zeven gemeenten in de Regio FoodValley (gemeenten Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen) gaat vanaf september de campagne Woon Bewust van start.

Informatieavond voor ondernemers over "Langer zelfstandig thuis"

Het doel van de campagne is om inwoners bewust te maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen op een prettige en veilige manier. Het gaat daarbij om woningaanpassingen, energiebesparing en gebruik van thuistechnologie/domotica.

De zeven gemeenten willen dit samen doen met lokale ondernemers, zoals installateurs, aannemers, bouwmarkten en klusbedrijven die op dit gebied wat kunnen betekenen voor senioren.

Informatieavond ondernemers

Op dinsdag 15 juli 2014 van 19.30 tot 21.00 uur is er in het gemeentehuis van Veenendaal een informatiebijeenkomst voor ondernemers. U ontvangt dan meer informatie over de campagne en uw mogelijke rol daarin. U kunt tijdens de bijeenkomst aangeven of en op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de campagne. Inwoners worden doorverwezen naar bedrijven die actief deelnemen aan het project.

  • Datum: 15 juli 2014.
  • Tijdstip: van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Locatie: Gemeentehuis Veendaal, Raadhuisplein 1.

Meer informatie/aanmelden

Wilt u deze avond bijwonen? Stuur dan vóór vrijdag 11 juli 2014 een mail naar info@atrive.nl. Deelname aan de bijeenkomst is vrijblijvend. U kunt daarna aangeven of u deelneemt aan de campagne Woon Bewust.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Blokland of mevrouw A. Lahuis van Atrivé via het telefoonnummer: 030 693 60 00.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!