Informatiebijeenkomst over nieuwe subsidieregeling Overijssel

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Oost N.V.

De provincie Overijssel houdt op 5 februari een informatiebijeenkomst over de nieuwe subsidieregeling 'Overijssel Innoveert Verder!', die bedoeld is voor het industriële mkb.

Informatiebijeenkomst over nieuwe subsidieregeling Overijssel

De nieuwe subsidieregeling wordt op 16 februari opengesteld. 'Overijssel Innoveert Verder!' is bedoeld voor industriële mkb-bedrijven in Overijssel, die op korte termijn willen beginnen met innovatieprojecten gericht op onderzoek/ontwikkeling of de invoering hiervan.

De regeling subsidieert maximaal 50 procent van de investeringen in onderzoek en ontwikkeling tot een maximum van 125.000 euro.

De informatiebijeenkomst staat open voor industriële mkb'ers, intermediaire partijen en ondernemersnetwerken en vindt plaats in het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 in Zwolle, van 15.30 uur - 17.30 uur. Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe regeling toegelicht door gedeputeerde Abbenhues van Economie, Toerisme & Arbeidsmarkt, ambtenaren van de provincie en agentschapnl.

Belangstellenden kunnen zich tot 1 februari aanmelden via innovatie@overijssel.nl. Meer informatie over de regeling is te vinden op www.provincie.overijssel.nl/innovatie.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!