Informatiebijeenkomsten glasvezel bedrijventerreinen Cranendonck

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Cranendonck

De gemeente is samen met het Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) al langere tijd bezig met een aanpak om glasvezel te realiseren op de Cranendonckse bedrijventerreinen.

Informatiebijeenkomsten glasvezel bedrijventerreinen Cranendonck

Inmiddels ligt er een financieringsaanvraag voor Airpark/Fabrieksstraat bij de BOM/provincie Noord-Brabant en is de oprichting van de coöperatie Cranendonck//Net is in gang gezet. Deze coöperatie wordt opgezet voor en door lokale ondernemers en gaat zich puur bezighouden met de aanleg en exploitatie van zakelijk glasvezel in Cranendonck. Op 16 en 17 december worden er hierover informatiebijeenkomsten gehouden. 

Informatiebijeenkomsten op 16 en 17 december

Voor bedrijven die zijn gevestigd op bedrijventerrein Airpark en aan de Fabriekstraat worden er door de gemeente Cranendonck en het OCC informatiebijeenkomsten gehouden.

  • dinsdag 16 december 16u00-17u00
  • woensdag 17 december 17u00-18u00

Deze bijeenkomsten worden gehouden bij Prowise, Luchthavenweg 1B. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via glasvezel@cranendonck.nl.

Uitgangspunten

De gemeente Cranendonck en het OCC hanteren het uitgangspunt dat ondernemers geen eenmalige aansluitkosten hoeven te betalen en dezelfde abonnementskosten hebben, tegen een veel snellere internetverbinding. Uiterlijk 15 januari 2015 moet duidelijk zijn of er zich voldoende ondernemers hebben aangemeld zodat er gestart kan worden met de aanleg.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Stephan Roijers, projectleider glasvezel van de gemeente, via glasvezel@cranendonck.nl of 06-52502816.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!