home » nieuws » Bouw »

Informatiecentrum A4 29 juni geopend

  • Bouw
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Zoals elke laatste zaterdag van de maand zijn geïnteresseerden weer welkom om langs te komen bij het informatiecentrum voor het project A4 Bergen op Zoom-Dinteloord.

Informatiecentrum A4 29 juni geopend

Het informatiecentrum aan de Zeelandweg-Oost in Steenbergen voor het project A4 Bergen op Zoom-Dinteloord is geopend tussen 10.00 en 14.00 uur.

Medewerkers van Rijkswaterstaat geven in het informatiecentrum, bij een kopje koffie, antwoord op vragen over de aanleg van de nieuwe rijksweg A4 bij Steenbergen. Er zijn  luchtfoto’s van de werkzaamheden te zien. Ook valt op een aantal informatiepanelen te lezen welke voorzieningen Rijkswaterstaat realiseert voor natuur en fauna in het gebied rond de nieuwe A4. En er is een film te zien met een toekomstimpressie van het tracé.

Openingstijden en bereikbaarheid

De reguliere openingstijden zijn woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur en iedere laatste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 14.00 uur. Groepen zijn op genoemde dagen, op afspraak, maar ook op andere tijden welkom. Het informatiecentrum is gevestigd aan de Zeelandweg-Oost 10a in Steenbergen. Te bereiken via de ventweg parallel aan de Zeelandweg-Oost, naast industrieterrein Reinierpolder I. Het informatiecentrum kunt u bellen op 06-29524656.

Meer over de A4 weten?

Kijk op www.rws.nl/a4steenbergen  of ga naar www.facebook.com/A4Steenbergen. U kunt uw vragen direct stellen via het gratis telefoonnummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Rijkswaterstaat brengt ook regelmatig een digitale nieuwsbrief uit over de voortgang van de aanleg van de A4. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.rijkswaterstaat.nl/abonneren.

Uitkijkpunt bij aquaduct bereikbaar via Schansdijk

Geïnteresseerden kunnen op elk gewenst moment van de dag een kijkje nemen bij de werkzaamheden aan het aquaduct in de Steenbergsche Haven. Rijkswaterstaat heeft hiervoor aan de Westhavendijk een uitkijkpunt neergezet. Vanaf daar is er een perfect uitzicht op de omgeving van het aquaduct en zijn de werkzaamheden op een veilige manier te volgen. Het uitkijkpunt is te bereiken via de Schansdijk.  

A4 Dinteloord- Bergen op Zoom

De nieuwe A4 in West-Brabant is een belangrijke corridor voor (vracht-) verkeer. Door de aanleg wordt één van de twee ontbrekende schakels in de verbinding tussen Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam gerealiseerd. De aanleg van de snelweg zorgt ook voor een ontlasting van het lokale wegennet, met als resultaat minder milieuproblemen en meer verkeersveiligheid. De A4 wordt een autosnelweg met 2x2 rijstroken waarop 120 kilometer per uur gereden mag worden. De geplande openstelling van de weg is maart 2015.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!