Inkoop oplaadpalen voor elektrische voertuigen moet goedkoper

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Gelderland

In Gelderland wordt een concessie voor het openbaar opladen van elektrische voertuigen georganiseerd. Deze concessie moet de inkoop van oplaadpalen door gemeenten en de provincie goedkoper en makkelijker maken.

Inkoop oplaadpalen voor elektrische voertuigen moet goedkoper

De initiatiefnemers willen met een goed pakket van eisen kunnen starten. Zij organiseren daarom een marktconsultatie waarin ze reeds geformuleerde ideeën, eisen en wensen kunnen toetsen en waarin ze ideeën van de markt over de opzet van de concessie kunnen vergaren. De marktconsultatie vindt plaats op donderdag 12 september en bij veel aanmeldingen ook op vrijdag 13 september.

Aanmelden

Geïnteresseerde bedrijven en organisaties kunnen zich tot maandag 26 augustus voor de markconsultatie opgeven via sschoenmakers@destadsregio.nl. Meld daarbij de naam/namen van de deelnemers, de organisatie en het adres. Alle partijen die zich aanmelden ontvangen uiterlijk op 2 september een bevestiging van deelname inclusief informatie over locatie en tijdstip. De deelnemers ontvangen ook de inhoudelijke thema’s en vragen die tijdens de consultatie aan de orde komen.

Verslag

Een geanonimiseerd verslag met daarin op hoofdlijnen de resultaten van de marktconsultatie wordt eind september toegezonden aan de deelnemers.

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!