Innovatie-bijeenkomst voor maintenance-sector

  • Maintenance
  • Bron: Dutch Institute World Class Maintenance

World Class Maintenance werkt intensief samen met de Strategic Board Delta Region en de Kamer van Koophandel om op 21 mei in Bergen op Zoom de Business to Business bijeenkomst 'Innovatie Ontketend' voor de maintenance sector te organiseren.

Innovatie-bijeenkomst voor maintenance-sector

In het kader van de eerste Delta Region Week, die dan wordt gehouden rond de Ravelijnlezing en ProefMei, presenteren een aantal grote ondernemingen verschillende onderhoudsvraagstukken, waarna de speciaal geselecteerde en uitgenodigde 150 tot 200 mkb bedrijven, hierop kunnen reageren met creatieve en innovatieve oplossingen.

Aanpak Innovatie Ontketend

Innovatie Ontketend is een succesvolle aanpak, ontwikkeld door Syntens / de Kamer van Koophandel, om grote ondernemingen dichter bij het mkb te brengen. Het evenementn op 21 mei is erop gericht om rond de onderhoudsvraagstukken clusters te vormen van mkb partijen. Een opgeloste uitdaging met een grote kans op marktsucces en daardoor omzetgroei, is een aantrekkelijk perspectief. Het is de ambitie van World Class Maintenance om na deze bijeenkomst een aantal nieuwe innovatieprojecten te kunnen starten, waarvan de resultaten ten goede komen van de betrokken ondernemingen en kennis kan worden gedeeld met andere ondernemingen, andere sectoren en het onderwijs.

Meld uw uitdaging

Momenteel worden gesprekken gevoerd met grote bedrijven uit de maritieme sector, de procesindustrie en infrastructuur om de exacte onderhoudsvraagstukken te definiëren. Op basis hiervan worden de mkb bedrijven geselecteerd uit verschillende disciplines, zodat vanuit verschillende referentiekaders en vanuit verschillende branches oplossingsrichtingen en oplossingen kunnen worden aangedragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Stefan Morssink van de Kamer van Koophandel of Rien Puyenbroek, DI-WCM.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!