Innovatie in de zorg centraal bij bijeenkomst in Techniekhuys

  • Innovatie & MVO
  • Bron: High Tech NL

Bent u een innovatieve MKB-ondernemer en beschikt u over een technologie die de zorgsector kan helpen vernieuwen of besparen? Dan is deelname aan de bijeenkomst Innovatie Ontketend in de Zorg iets voor u!

Innovatie in de zorg centraal bij bijeenkomst in Techniekhuys

Het evenement biedt u nieuwe businesskansen die u in samenwerking met collega-ondernemers en zorginstellingen kunt oppakken.

Wat Evenement Innovatie Ontketend in de Zorg
Wanneer Dinsdag 15 april 2014 van 13.30 - 19.00 uur
Waar Het Techniekhuys, de Run 4250 in Veldhoven

Uitdagingen en innovatieve oplossingen

Toonaangevende zorgorganisaties uit Brabant en Limburg presenteren hun uitdagingen of vraagstukken die om een innovatieve aanpak vragen. U kunt deze middag uw vernieuwende ideeën kenbaar maken, verbinding leggen met zorgaanbieders en in contact treden met collega-ondernemers. Na het evenement krijgt u de kans om samen met een zorgorganisatie en collega-ondernemers een product of dienst te ontwikkelen en te vermarkten.

De uitdagingen vragen vaak om een multidisciplinaire aanpak. Ze hebben te maken met verschillende facetten van de zorgsector. De disciplines zijn zeer divers; van domotica & installatietechniek, ICT & serious gaming, logistieke processen, dienstverlening & hospitality tot product- & experience design & levering. MKB bedrijven uit al deze disciplines die kunnen bijdragen aan een innovatieve oplossing zijn van harte welkom.

Deelnemen

Het evenement is een initiatief van Kamer van Koophandel en High Tech NL in samenspraak met het Holland High Tech MKB-loket. Het wordt gefinancierd vanuit de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten. Deelname is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt! Heeft u interesse? Klik hier om u aan te melden.

Contact

Neem voor vragen contact op met Kristel van Kollenburg, KvK-adviseur, via 06 - 134 075 40 of kristel.van.kollenburg@kvk.nl.

Meer informatie over High Tech NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!