Innovatie zorg geholpen door initiatief

  • Farma & Zorg
  • Bron: Syntens

Innovatie is steeds belangrijker voor de zorg in Nederland. Er is nu een gezamenlijk initiatief 'Zorg voor innoveren' om zorgvernieuwers te helpen hun innovaties in de praktijk toegepast te krijgen.

Innovatie zorg geholpen door initiatief

Dit inititiatief is ontstaan doordat het CVZ, de NZa, het ministerie van VWS en ZonMw hun krachten hebben gebundeld. Onder zorgvernieuwers verstaat 'Zorg voor innoveren' iedereen die zich bezighoudt met innovaties in de zorg. Van het eerste idee tot en met de implementatie in de zorg.

Eén loket

In 2011 is de website zorgvoorinnoveren.nl van start gegaan. Op deze website kunnen zorgvernieuwers en andere geïnteresseerden terecht voor informatie, met vragen en voor netwerkmogelijkheden. We hopen zorgvernieuwers op deze manier zo goed mogelijk de weg te wijzen.

Stroomlijnen procedures

Daarnaast gaat Zorg voor innoveren aan de slag met het stroomlijnen en verbeteren van de randvoorwaarden voor zorgvernieuwing. Enerzijds willen we zorgen dat de procedures van de verschillende organisaties beter op elkaar aansluiten, anderzijds streven we er ook naar om individuele procedures waar nodig te verbeteren. Over de resultaten hiervan kunt u op de hoogte worden via zorgvoorinnoveren.nl en de nieuwsbrief.

Doe mee!

We nodigen zorgvernieuwers uit om actief mee te doen! U bent van harte welkom op onze netwerkbijeenkomsten. Word lid van ons zorginnovatienetwerk, deel uw innovatie met anderen en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van het laatste zorginnovatienieuws. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op www.zorgvoorinnoveren.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!