Innovatiebijeenkomst bij Ruitenberg Ingredients op 17 november

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Stedendriehoek Innoveert

Op 17 november organiseert Stedendriehoek Innoveert een innovatiebijeenkomst bij Ruitenberg Ingredients in Twello. Ruitenberg is een familiebedrijf, opgericht door Willem Ruitenberg in 1938.

Innovatiebijeenkomst bij Ruitenberg Ingredients op 17 november

Ruitenberg Ingredients is actief in de food sector en levert met name halffabricaten voor de voedingsindustrie. Daarbij gaat het om vleesvullingen, eivervangers, deegconcepten, maar bijvoorbeeld ook om droppoeder.

Foodsector

De bijeenkomst op 17 november staat dan ook in het teken van de foodsector, waarbij Ruitenberg de aanwezigen zowel een doorkijkje geeft naar de toekomst, als aan het werk zet. Want de deelnemers gaan voor een deel zelf hun netwerkdiner bereiden.

Ander zout project

Ruitenberg is ook uitgekozen omdat het bedrijf samen Bakkerij Fuite, Stegeman, AKZO Nobel en een onderzoeksbureau (gelieerd aan de Wageningen Universiteit), betrokken is geweest in het project 'Ander zout in voedsel'. In dit project, dat is ondersteund door Stedendriehoek Innoveert is gekeken hoe de smaakbeleving van consumenten uitpakt als er aan voedsel ander zout, dat de bloeddruk niet verhoogt, wordt toegevoegd. Dit project wordt samen met negen andere cases beschreven in een publicatie van Stedendriehoek Innoveert, die aan het einde bijeenkomst wordt uitgereikt.
 
Wilt u erbij zijn op 17 november? Meldt u dan aan via: www.stedendriehoekinnoveert.nl/

Meer informatie over Stedendriehoek Innoveert:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!