Innovatief ondernemerschap in Brabant

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant beloont het meest succesvolle project van 2011 met de nieuwe "Design Factory Prize". De commissaris van de Koningin reikt de prijs op zaterdag 22 oktober uit aan een van de 6 ontwerpers en bedrijven die meedingen naar de prijs met hun project.

Innovatief ondernemerschap in Brabant

De provincie Noord-Brabant wil Europees koploper zijn op het gebied van innovatief ondernemerschap. Om het talent, ondernemerschap en de samenwerking in de regio te stimuleren, heeft de provincie vanaf dit jaar de ‘Design Factory Prize’ in het leven geroepen.

Expositie
De deelnemers, Ahrend, Bruns, De la Roy, Kemo, Phoenix 3D Metaal en Van der Hoorn Buigtechniek, exposeren hun projecten bij de expositie ‘Design Factory’ in Hal 4 van het Klokgebouw op Strijp-S tijdens de Dutch Design Week. De tentoonstelling is een platform voor de maakindustrie, die laat zien hoe er met ontwerpers wordt samengewerkt en welke technieken daarvoor in huis zijn.
 
Meer informatie
De prijs wordt zaterdag 22 oktober uitgereikt door de commissaris van de koningin, Wim van de Donk. Aan de prijs is een geldbedrag van € 5.000 verbonden. De expositie is tijdens de Dutch Design Week(DDW) elke dag van 11.00 tot 18.00 uur gratis geopend voor publiek.
 
Dutch Design Week
Dutch Design Week (DDW) is een erkend internationaal design evenement in Eindhoven. Het staat bekend om innovatie door een verfijnde mix van nieuwe talenten, gevestigde ontwerpers en gerenommeerde bureaus. De tiende verjaardag, van zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober, biedt een evenwichtig en inspirerend programma van tentoonstellingen, productlanceringen, lezingen, award ceremonies, film en design, pop-up locaties, festiviteiten en meer.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!