Innovatieprijs Toerisme 2010

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Provincie Zeeland

Om innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector te stimuleren, reikt de Provincie Zeeland dit jaar voor de vijfde keer de Innovatieprijs Toerisme uit.

Partijen die innovatieve, vernieuwende en verfrissende initiatieven voor de Zeeuwse vrijetijdsindustrie aan het ontwikkelen zijn of inmiddels gerealiseerd hebben, konden zich tot 20 september inschrijven voor deze prijs. Dit leverde maar liefst zesentwintig inzendingen op! Uit dit grote aantal inzendingen is een voorselectie gemaakt waaruit zes projecten zijn genomineerd.

Genomineerden voor de Innovatieprijs Toerisme 2010
Puur Zeeuws, De Bedienker
Low Budget Bootverhuur, Schippervooreendag
Voetbal Experience
Fietscafés Zeeland, Routebureau Zeeland
Klimbos Zeeland
Landschap als drager voor ontwikkeling, Strandcamping Groede


Jurybeoordeling
De genomineerde projecten worden binnenkort door een jury beoordeeld op de beoordelingscriteria innovativiteit, economische meerwaarde, realiseerbaarheid en duurzaamheid.


Prijsuitreiking
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag op donderdag 11 november 2010 in de Voetbal Experience te Middelburg. De voorzitter van de jury, dhr. D.J. Verstand, en de gedeputeerde Recreatie en Toerisme, dhr. M. Wiersma, zullen tijdens deze dag de prijs van €5.000,- en een kunstwerk van Zeeuwse bodem aan de winnaar uitreiken.

 

Meer informatie over Provincie Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!