Innovatieteam Twenterand actief op zoek naar innovatie

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW Midden

Bedrijven Belangen Vriezenveen (BBV), Industrie Kring Vroomshoop en omstreken (IKVO) en Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar (AZB) hebben samen met de gemeente Twenterand een Innovatieteam opgericht.

Innovatieteam Twenterand actief op zoek naar innovatie

Doel van dit proactieve team is een platform bieden waar innovatieve ontwikkelingen besproken, verbonden en geïnitieerd worden.

Wethouder Oordt is erg enthousiast over het innovatieteam Twenterand: “Met dit platform willen we de afstand tussen ondernemers en overheid, zowel lokaal als regionaal, verkleinen en een boost geven aan innovatieve ontwikkelingen, die er zeker zijn in Twenterand.”

Deelnemende ondernemers treden op als vertegenwoordigers namens hun ondernemersvereniging. Door elkaar heel goed te informeren, te stimuleren en te enthousiasmeren worden ontwikkelingen versneld, met elkaar afgestemd, gericht en waar mogelijk met elkaar verbonden.

Subsidiemogelijkheden

Het Innovatieteam Twenterand wijst MKB-ondernemers nu op de Twentse MKB Innovatievouchers (ondersteuning van max. € 5.000,-) en Innovatiekredieten (lening van max. € 150.000,-). Deze Twentse ondersteuningsregeling is gericht op de versnelling van innovatieve ontwikkelingen in de sectoren duurzaamheid, veiligheid en zorg.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Nel Ezendam via telefoonnummer 055-5222606

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!