Innovatieve bedrijven uit Apeldoorn en Deventer op TV

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW Midden

Stedendriehoek Innoveert, VNO-NCW Midden, Radio en Televisie (RTV) Apeldoorn en Deventer Radio en Televisie (DRTV), uit Deventer, zijn gezamenlijk op 20 november gestart met de serie ‘Goed Gevonden’.

Innovatieve bedrijven uit Apeldoorn en Deventer op TV

De serie loopt tot eind april 2015, wordt elke twee weken in Apeldoorn en Deventer uitgezonden en omvat twaalf portretten van innovatieve bedrijven.

In de Stedendriehoek zijn veel vernieuwende en mooie bedrijven gevestigd waar inwoners vaak geen weet van hebben. Op deze manier wordt de inwoners een kijkje in de keuken gegund. In totaal worden er zeven bedrijven uit Apeldoorn en omgeving en vijf uit Deventer in beeld gebracht. Zowel in Apeldoorn als in Deventer is de volledige serie te zien.

Bedrijfsportretten

Tot de bedrijfsportretten behoren in Apeldoorn en omgeving: Avantes, Linthorst Installatietechniek, Remeha, Schut Hoes Cartons (Eerbeek), Solid Pack (Loenen), SPL (Scholten Panelen) en VDL Weweler. De Deventer bedrijven zijn: Dovideq Medical, Drukwerkdeal, Krehalon, Topicus en Westfalen.  

De uitzendingen bij RTV Apeldoorn zijn gestart op donderdag 20 november, in Deventer is de start op dinsdag 25 november. RTV Apeldoorn is bij UPC te ontvangen op kanaal 31 (digitaal) en S15 (analoog) en bij KPN 613 (digitaal) en online te zien op www.rtv-apeldoorn.nl. Deventer RTV is te ontvangen bij Ziggo op kanaal 40 (digitaal) en op 189,250 mhz of 182.250 mhz (analoog) en bij KPN op kanaal 563 (glasvezel). Tevens is de zender online te volgen op www.deventertelevisie.nl.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!