Innovatievouchers beschikbaar voor Gelderse agrofoodbedrijven

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

Food Valley reikt in opdracht van de provincie Gelderland innovatievouchers uit. De totale waarde van de vouchers bedraagt 200.000 euro.

Innovatievouchers beschikbaar voor Gelderse agrofoodbedrijven

De innovatievouchers zijn bedoeld voor agri, food en feed (gerelateerd) bedrijven in Gelderand die willen innoveren. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen voor bijvoorbeeld het verbeteren of realiseren van een product of proces. Het bedrijf stelt hiervoor een specifieke onderzoeksvraag op die ze graag beantwoord willen zien en dienen deze vraag in bij Food Valley om in aanmerking te komen voor een innovatievoucher. De vouchers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs.

Food Valley

Gelders mkb kan een zogenaamde voucher van maximaal 10.000 euro aanvragen bij Food Valley en investeert zelf minimaal 50% van de totale kosten. Food Valley beoordeelt of de (onderzoeks)vraag in aanmerking komt voor één van de innovatievouchers en begeleidt het bedrijf indien gewenst bij het vinden van de juiste kennisaanbieder.

Helpen bij innovatie

Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie Gelderland is blij Gelderse bedrijven deze mogelijkheid te bieden: “Met deze innovatievouchers willen we het mkb helpen bij het realiseren van hun innovatieplannen. De stichting Food Valley is voor ons een belangrijke partner om innovatie in agri, food en feed  te stimuleren. Gezamenlijk hopen we hiermee een mooie stimulans te bieden om innovatieprojecten te realiseren.”

Meer informatie

Meer informatie over aanmelden voor een innovatievoucher & de voorwaarden:
Food Valley Direct/Innovatievouchers

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!