Innovatievouchers voor Gelderse agri, food en feedbedrijven

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Foodvalley NL

De provincie Gelderland stelt in 2014 voor de derde keer innovatievouchers beschikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. De vouchers met een totale waarde van 500.000 euro worden via Food Valley NL uitgereikt.

Innovatievouchers voor Gelderse agri, food en feedbedrijven

De innovatievouchers zijn bedoeld voor Gelderse agri, food en feedbedrijven met een concrete onderzoeksvraag. Voorwaarde is dat het bedrijf minder dan 250 werknemers en geen eigen R&D-afdeling heeft.

Onderzoekskosten

De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen bij een kennisleverancier. Zo kunnen de vouchers gebruikt worden voor bijvoorbeeld het doen van onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs. Een voucher vergoedt maximaal 50% van de onderzoekskosten voor product- of procesverbetering of realisatie van een product of proces. De maximum vergoeding per voucher bedraagt 10.000 euro (inclusief btw).

Om in aanmerking te komen voor een innovatievoucher stelt het bedrijf de onderzoeksvraag op die het graag beantwoord wil zien en dient deze in bij Food Valley NL. Er wordt slechts één voucher per bedrijf per kalenderjaar toegekend.

Meer informatie

Meer achtergrondinformatie over de innovatievouchers is hier te vinden. Een overzicht met veel gestelde vragen over de innovatievouchers en het aanvragen daarvan kan hier gevonden worden.

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!