Innovation Contest 2015 van start

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Innovatienetwerk

Je ziet het gat in de markt, en nu? Of wil jouw goede idee maar geen werkelijkheid worden? Tijd voor actie! Stuur je idee in en misschien win jij de Innovation Contest 2014-2015, zodat je jouw plan kunt realiseren.

Innovation Contest 2015 van start

Innovation Contest 2014-2015 is een initiatief van Rotary Club Uden. Met dit project willen ze ondernemende jongeren - in de leeftijd van 18 tot 30 jaar en woonachtig in de driehoek ’s-Hertogenbosch-Eindhoven-Nijmegen - uitdagen om hun ideeën (product of dienst) zichtbaar te maken. De deelnemer met het winnende idee wordt begeleid in de uitwerking door een groep professionals. Bijvoorbeeld door hulp op het gebied van marketing, begeleiding in het financieringstraject, ondernemersadvies en het gebruik van netwerken. Het uiteindelijke doel is de realisatie van het product of de dienst. En… de deelnemer blijft eigenaar van zijn eigen idee.

Uiteraard mag je je al dan niet ingezonden idee ook op de Innovatienetwerk site delen, ook dat kan veel opleveren. Meer informatie over de wedstrijd en aanmelding vind je op www.innovationcontest.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!