Innovent Midden-Brabant brengt ondernemers samen

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Syntens

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen innoveren en samenwerking het verschil betekenen. Door dat slim aan te pakken kunnen meer omzet en minder kosten het gevolg zijn. Maar hoe? Innovent, het belangrijkste innovatie-evenement voor ondernemers in het MKB, wil ondernemers inspireren en verbindingen leggen.

Innovent Midden-Brabant brengt ondernemers samen

Zo vond op dinsdag 8 november 2011 Innovent Midden-Brabant plaats in het Midi Theater in Tilburg. Binnen het thema 'Slimmer Samenwerken' kregen ondernemers praktische tips en trucs aangereikt van deskundigen om nog slimmer te kunnen samenwerken en innoveren. Ron Rosbak, adviseur bij Syntens innovatiecentrum: "Innovent is hét begrip voor, door en met ondernemers om te inspireren en te vernieuwen."
 
Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder meer open innovatie, design en MKB, samenwerking, personeelsbeleid in het MKB en het slim gebruik maken van de kennis van de universiteit van Tilburg. Ondernemers konden na de diverse inspirerende verhalen van deskundigen deelnemen aan workshops en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. Rosbak: "Ik krijg er een warm gevoel van als businessactiviteiten daadwerkelijk worden gedeeld en daar concrete afspraken uit voortkomen. Dit heb ik zien gebeuren tijdens Innovent Midden-Brabant. Het effect daarvan is dat de economische motor gaat draaien."

Lees verder...

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!