Innovent voor ondernemers die willen innoveren

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

Op 25 september organiseren de KvK en Syntens Innovatiecentrum in Enschede de bijeenkomst ‘Innovent’, voor ondernemers die buiten gebaande paden willen treden.

Innovent voor ondernemers die willen innoveren

De toekomst, kansen, nieuwe business creëren en talenten van medewerkers benutten staan er centraal. Deelname is kosteloos.

De economie verandert in een hoog tempo. Hoe houdt u dit bij? Wat zijn de kansen voor uw bedrijf? Wilt u door te innoveren nieuwe business creëren? Werkt u al samen met anderen en benut u de talenten van uw medewerkers wel voldoende? Werkt u digitaal veilig? Na deze bijeenkomst kunt u hier direct mee aan de slag!

Kijkje in de toekomst

Om 15.30 uur bent u van harte welkom.  Richard Lamb van Bureau TrendWatcher.com en innovatieadviseur Jos van de Werken van Syntens bespreken tal van innovatieve voorbeelden en gunnen u een kijkje in de toekomst. De heren zijn het vaak, maar niet altijd eens over de manier waarop de trends uit de samenleving met succes vertaald kunnen worden naar innovaties. Een inspirerende happening waar u volop de gelegenheid krijgt om mee te discussiëren.

Vier keer inspiratie!

Ook worden u vier verschillende workshops aangeboden, waaruit er twee kunnen worden gekozen: één voor de pauze met het broodjesbuffet en de andere erna. Vanaf 19.45 uur is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Aanmelden

Alle informatie en de mogelijkheid om u aan te melden, vindt u op de site van de Kamer van Koophandel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!