Inschrijftermijn Innovatieprijs Toerisme verlengd

  • Toerisme & Recreatie

De inschrijftermijn van de Innovatieprijs Toerisme is verlengd tot dinsdag 20 september 2011. Dit jaar wordt de prijs voor de zesde keer uitgereikt aan het meest vernieuwende project uit de Zeeuwse vrijetijdsindustrie. De winnaar ontvangt €5.000,-.

Inschrijftermijn Innovatieprijs Toerisme verlengd

Nieuw dit jaar is dat de winnaar van de Innovatieprijs wordt gekozen door het publiek tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag, waar een groot deel van de toeristische sector uit Zeeland aanwezig zal zijn.

Criteria   
De Innovatieprijs is voor innovatieve projecten of projectideeën die een relatie hebben met toerisme, inclusief de horeca en de watersport. Het kan gaan om concepten, producten, diensten, toepassingen of vormen van samenwerking. Belangrijk criterium is dat het nieuw in Zeeland moet zijn en dat het project in de voorgaande jaren niet eerder is aangemeld voor deze prijs.

Winnaar
Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest welke projecten worden genomineerd voor de Innovatieprijs. Uit deze genomineerde projecten wordt door het aanwezige publiek op de Toeristische Ontmoetingsdag de winnaar gekozen. De Toeristische Ontmoetingsdag vindt plaats op 17 november 2011. Het winnende project wordt beloond met een prijs van €5.000,- .

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 20 september 2011 door middel van het invullen van het deelnameformulier op de website: http://loket.zeeland.nl/innovatieprijs_toerisme.

Meer informatie over Provincie Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!