Inschrijven tot 20 september a.s. voor de innovatieprijs Toerisme 2010

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Provincie Zeeland

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag op 11 november.

Inschrijven tot 20 september a.s. voor de innovatieprijs Toerisme 2010

Om innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector te stimuleren reikt de Provincie Zeeland dit jaar voor de vijfde keer de Innovatieprijs Toerisme uit. De Provincie is op zoek naar enthousiaste partijen die innovatieve, vernieuwende en verfrissende initiatieven voor de Zeeuwse vrijetijdsindustrie aan het ontwikkelen zijn of inmiddels gerealiseerd hebben.

Welke projecten komen in aanmerking?
In aanmerking komen zowel concrete projecten als initiatieven die in ontwikkeling zijn en een relatie hebben met recreatie, toerisme, horeca of watersport. Dit kunnen vernieuwende concepten, producten, diensten, toepassingen of vormen van samenwerking zijn.

Hoe wordt de winnaar bepaald?
Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van de criteria innovativiteit, economische meerwaarde, realiseerbaarheid en duurzaamheid. Het meest innovatieve project wordt beloond met de Innovatieprijs Toerisme 2010 en ontvangt een prijs van € 5.000.

Inschrijven
Om kans te maken kunnen initiatiefnemers hun project zelf aanmelden. Inschrijven kan nog tot 20 september 2010 door middel van het invullen van een deelnameformulier op de website http://loket.zeeland.nl/innovatieprijs_toerisme

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!